Notice: Trying to get property 'ID' of non-object in /home/movingquest/domains/moving-questions.com/public_html/wp-content/plugins/sfwd-lms/themes/ld30/templates/topic.php on line 71

waar je de coaching voor kunt gebruiken

Bespreek met je coach een situatie uit je dagelijkse leven die je meer energie kost dan eigenlijk passend is, iets waar je in vast zit of waar je op leegloopt. Je coach zal je vragen stellen om te onderzoeken waar het mee te maken heeft. Je zult naarmate je verder komt in het programma, steeds sneller herkennen wat de methode en denkwijze achter die vragen zijn. Zodat jij ze gemakkelijk in jouw praktijk kunt toevoegen.

voorbereiding

Rake Vragen coachings zijn over het algemeen kort en effectief. Zodra iets wat vastzit in de coaching geraakt is, komt de beweging vanzelf. 30-40 Minuten is vrijwel altijd voldoende.

Jij bepaalt waar je de coaching voor gebruikt: om een persoonlijk vraagstuk te onderzoeken, een probleem in je werk op te lossen of om zelf beter te worden in Rake Vragen. De coaches zijn er voor jou.

Zorg voor een stabiele internetverbinding (bedraad werkt vaak beter dan via WiFi).

over de coaches

Alle coaches hebben meerdere jaren ervaring als coach en zijn systemisch geschoold. Bovendien hebben ze een aanvullende training gevolgd in het werken met Rake Vragen. Je bent in goede handen. Bovendien gebruiken de coaches nog allerlei aanvullende technieken en kennisbronnen.

handig om te weten

  • Op jouw verzoek kan er een opname van de coaching gemaakt worden. Als je dit wilt, vraag er aan het aan begin van de coaching om. Als je het niet vraagt, wordt er geen opname gemaakt. Na de coaching krijg je een link naar de opname. De opnames worden uitsluitend met jou gedeeld.
  • Als je meerdere stappen of het complete programma volgt, heb je meerdere coachings. Je kunt steeds voor dezelfde coach kiezen of per keer voor een andere coach kiezen. De coaches delen onderling geen informatie over de coachees uit.
  • Heb je feedback over de coaching? Stuur een bericht naar contact@rakevragen.com

voorwaarden en afspraken

  • Zeg je coaching binnen 48 uur af, dan komt je aanspraak op de coaching te vervallen.
  • Boek je coachings binnen 26 weken na aanmelding, daarna komt je aanspraak te vervallen.
  • Bij de introductie en levels 1, 2 en 3 hoort steeds één coach afspraak. Als je het complete programma volgt heb je dus recht op 4 coachafspraken. Als je meer coaching wilt, dan kun je op dezelfde wijze extra bijboeken. Je betaalt dan € 125,- exclusief 21% BTW per coaching.