Notice: Trying to get property 'ID' of non-object in /home/movingquest/domains/moving-questions.com/public_html/wp-content/plugins/sfwd-lms/themes/ld30/templates/topic.php on line 71

Oefen hoe jij jezelf zo kunt organiseren dat een de grootst mogelijke kwaliteit van aanwezigheid hebt. In deze video nodig je uit om mij aan te kijken. Je kunt dezelfde oefening ook doen terwijl jezelf in de spiegel aankijkt, of nog beter: iemand in de ogen kijkt.

Drie vragen die je helpen jezelf te organiseren

  • wie of wat zag je toen je mij/jezelf/iemand anders aankeek?
  • waar was je aandacht voornamelijk?
  • hoe heeft je lichaam als antenne informatie doorgegeven? Wat kun je je herinneringen van wat je fysiek waargenomen hebt in jezelf?

Je hoeft geen betekenis te geven aan de antwoorden. Nodig alleen jezelf uit om op onderzoek uit te gaan. Uit het onderzoek volgt de betekenis en beweging als vanzelf.

Download hieronder het werkboek om je antwoorden op te schrijven of aantekeningen te maken. Je kunt het document printen of digitaal invullen. Bewaar het bij de andere documenten die bij deze basisconcepten horen, vergeet dat je ze hebt en verras jezelf over een poosje door het opnieuw tegen te komen.